Partners

Wij werken heel graag samen. Waarom? Omdat je samen tot het beste idee komt. Wil je ook met ons samenwerken, graag! Zullen we eens bellen?

Marielle Jongmans van Bijzonderhuwelijk. Je kan deze flamboyante dame kennen van de televisie, ze is namelijk een van de twee bijzonder trouwambtenaren van het programma Married at first sight. We werken heel graag met haar samen op huwelijken. Zo weten we namelijk dat de ceremonie en het eten naadloos bij elkaar passen.

Erik Hendriks van Hendriks Coffee. Exclusief leverancier van koffiebonen van Marcafe. Daarnaast officieel dealer van Jura. Met deze partner zijn we verzekerd van de beste koffiebonen en de nieuwste machines om alle gasten snel en efficiƫnt van een lekkere koffie te voorzien.

Arthur Braam van Externo. Een regionale bekende in de handel van natuursteen en hout. We laten hier onze persoonlijke borrelplanken maken en de barren van steigerhout.

Bart Gijsbers van Mr. Saucisson, een hele bekende naam in de wereld van de droge worstjes. Vanaf het begin betrokken bij de realisatie van de markthal in Rotterdam. De lekkerste en meest bijzondere worstjes zijn bij hem verkrijgbaar maar ook voor een goede ham of pate kun je bij hem terecht.

Jessica del Santo van Mirko Tartufi, rechtstreeks uit Italie krijgen we onze truffelproducten verstuurd. Verse truffel is binnen 24 uur bij ons afgeleverd per express koerier.

Foodtruckbooking.com, een platform waar wij op aangesloten zijn. Met dit platform werken wij al een aantal jaar samen en hebben we mooie grote feesten kunnen organiseren. Op dit platform zijn wij de best beoordeelde pizaafoodtruck, daar zijn we best wel een beetje trots op.